#533

533. Zoveel kilometers leggen de estafette lopers van ons Roparunteam 301 Vrienden van Bobby af tijdens de Roparun. Op zaterdagmiddag 8 juni a.s. starten wij in Parijs. Op 2e Pinksterdag, maandagmiddag 10 juni a.s. hopen we de finishstreep in Rotterdam te passeren.

Persoonlijk kilometerpaaltje

De Vrienden van Bobby dagen jou uit!
Wij dagen je uit deel te nemen aan de virtuele Roparun. Wij hebben de route verdeeld in 533 stappen van Parijs naar Rotterdam. Iedere stap is 1 kilometer. Voor € 2,- kun je een stap kopen. Je ontvangt per e-mail een heus certificaat met jouw persoonlijke kilometerpaaltje. Wij beginnen met kilometer 0 (= start) en eindigen met km 533 (= finish). Ga jij de uitdaging aan? Als wij 533 mensen vinden die een kilometer sponsoren dan zijn wij virtueel in Rotterdam. Misschien wel eerder dan de echte Roparun? En iedere deelnemer is winnaar. Als kilometersponsor steun je immers Stichting Roparun.

Hoe het werkt?
Heel eenvoudig. Bestel het aantal gewenste kilometers via dit formulier. Je kunt het verschuldigde bedrag zelf aan ons over maken of ons om een Tikkie vragen. Na ontvangst van je betaling ontvang je per e-mail jouw persoonlijke certificaat.

Tussenstand
De kop is er af. Het virtuele Roparunteam Vrienden van Bobby is vertrokken uit Parijs en inmiddels in Fontaine-Chaalis aangekomen. 43 kilometer onderweg. Nog 490 km te gaan. Zullen ze in Rotterdam aankomen? Volgende update op zondag 12 mei 2019. Koop kilometers om het team in beweging te houden.

Stand per 09-05-2019