Onze dank

De volgende personen en instanties zijn wij dankbaar:

  • Alle deelnemers
    Jullie zorgen er iedere keer weer voor dat Lopen doet Hopen een gezellige, sportieve dag is!
    Dankzij het door jullie betaalde inschrijfgeld kunnen wij een mooie financiële bijdrage leveren aan Stichting Roparun.
  • Alle vrijwilligers
    Weet je dat tijdens Lopen doet Hopen zo’n 40 vrijwilligers zich inzetten om er een mooie dag van te maken? Zonder vrijwilligers geen Lopen doet Hopen. Dank voor jullie enthousiaste medewerking!

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, onze hoofdsponsor
Zeven keer nam Zicht met een eigen Roparun team deel aan de Roparun. Door haar enthousiaste inzet werd door dit team in die jaren meer dan € 70.000,-  ingezameld voor Stichting Roparun. In 2015 nam Zicht voor de laatste keer actief deel aan de Roparun. Met de sponsoring van Lopen doet Hopen Zoetermeer blijft Zicht betrokken bij dit mooie goede doel.

 

Monuta Ogier 
Voor de deelnemers aan Lopen doet Hopen is er onderweg vers fruit beschikbaar. Sponsor voor het fruit is de betrokken Zoetermeerse uitvaartverzorger Monuta Ogier. Dank voor jullie support!

Postiljon Zoetermeer
Bedankt voor de aandacht en promotie die jullie belangeloos voor Lopen doet Hopen verzorgen.


Runnersworld Zoetermeer
Super dat jullie klanten en relaties in de gelegenheid stellen om in één van de Runnersworld Zoetermeer estafette teams deel te nemen aan Lopen doet Hopen estafette marathon 2018!

Road Runners Zoetermeer
De gezelligste hardloopclub van Zoetermeer en omstreken stelt wederom haar clubhuis en materialen beschikbaar. Daarnaast helpen veel Roadrunners om Lopen doet Hopen tot een succes te maken, als vrijwilliger of als deelnemer. Bedankt allemaal!

En natuurlijk iedereen bedankt die Lopen doet Hopen gewoon een warm hart toedraagt.