Roparun

Hallo Roparunners!!

Als teamcaptain van Roparun Team 301 Vrienden van Bobby vraag ik 5 minuten van je tijd om iets te vertellen over ons team en één van de evenementen die wij dit jaar organiseren.

Waarom werd ons team opgericht?
Ons team werd opgericht ter nagedachtenis aan mijn op 22-jarige leeftijd overleden neefje Bobby Coenraad. In augustus 2017 heb ik zelf afscheid moeten nemen van mijn dochter en teamlid Saskia Tur-Coenraad. Saskia werd 39 jaar.

Mijn broer Willem (de vader van Bobby) en ik doen ons best om ons verdriet om te zetten in iets positiefs. Dat doen wij met ons Roparun team. Alle teamleden spannen zich hiervoor in. Dit filmpje uit 2013 vertelt ons verhaal.

Wat vraag ik van jullie?
Wij organiseren op zondag 22 april 2018 Lopen doet Hopen estafette marathon en wandeltocht. Dit doen wij vanuit Zoetermeer. Ik wil je vragen om op zondag 22 april 2018 deel te nemen aan de estafette marathon of wandeltocht. Voor Roparun teams geldt een zeer voordelig tarief. Meer informatie over beide onderdelen vind je via het menu in de bovenbalk.

Wat bieden wij jullie?
Roparun teams betalen voor deelname aan de estafette marathon géén € 95,- maar slechts € 25,-per team. Klik in de bovenbalk op Estafette Marathon en lees wat je geboden krijgt voor dit geld. Wil je liever komen wandelen? Deelname aan één van de wandelroutes kost € 5,- per persoon.

Waarom wij jullie zoveel voordeel bieden?
Omdat wij heel graag een stukje Roparun naar Zoetermeer willen halen. Omdat jullie als geen ander weten wat ons drijft.
Wij kijken er nu al naar uit jullie op 22 april 2018 in Zoetermeer te mogen begroeten.

Kunnen jullie niet komen?
Dat vind ik natuurlijk jammer. Toch kan je ons helpen. Hoe? Door onze Facebookpagina te liken en ons evenement met zoveel mogelijk mensen te delen. Zo help je ons evenement een grotere bekendheid te geven. Al het inschrijfgeld van Lopen doet Hopen komt volledig ten goede aan Stichting Roparun.

Met sportieve groet,

Roparun Team 301 Vrienden van Bobby
Leen Coenraad – Teamcaptain